Søgemaskineoptimering - øg trafikken

SEO - hvordan optimere vi din hjemmeside?

Søgemaskineoptimering (SEO) handler om at optimering af hjemmesider, så de rangeres højt på søgemaskinernes resultatside. En højere rangering på resultatsiderne går nemlig hånd i hånd med flere besøgende. Hos NEWWWEB kan vi hjælpe dig med søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside.

Vi tager udgangspunkt i Googles søgemaskine, da denne anvendes i langt højere grad en nogen anden af danskerne. Vores CMS - NEWWWEB CMS giver alle mulighederne for at møde alle Google's krav om optimering.

Når vi hjælper dig med søgemaskineoptimering af din hjemmeside, foretager vi først en grundlæggende analyse, hvor vi primært undersøger søgemaskineoptimeringsmulighederne for:

Herefter går vi dybere og undersøger søgemaskineoptimeringsmulighederne for:

Vi anvender udelukkende white-hat-metoder - teknikker der er i ovenensstemmelse med Googles retningslinjer for ordentlig søgemaskineoptimering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for tilbud

NEWWWEB CMS - Skabt med SEO i tankerne

NEWWWEB CMS er lavet således, at alle de tekniske detaljer om søgemaskineoptimering af hjemmesiden er til stede. 
Blandt andet kan nævnes:

  • Et sitemap som kan tilmedles Google Analytics via Webmasterværktøj.
  • Titler på alle sider (title-tags)
  • Metadatabeskrivelse (kort beskrivelse af indholdet på siden som er placeret i sidens META TAG, som søgemaskinerne læser) 
  • HTML-kode som opfylder standarden for HTML5-kodning
  • Alle overskrifter kan formateres med den rette kode (H1 > H6 overskrifter)
  • Alle URL's er læsbare og giver mening - ikke kun for Google, men også for dine kunder. Fx: dinhjemmeside.dk/kontakt (ikke noget med dinhjemmeside.dk/default.asp?id=xxx&f=0...)
  • En editor der giver dig mulighed for at se hvordan din tekst tager sig ud, inden du offentliggør den på din hjemmeside.
  • Alle billeder er udstyret med ALT-tags (en navngivning af billedet) som også har indflydelse indekseringen af dine billeder hos Google.
  • Mulighed for at lave redirects (viderestilling) af døde links, eller sider som ikke findes på dit site, men er idekseret i Google. Dette giver også mulighed for at fortælle Google, at den ønskede side er flyttet til en anden placering (dette er ekstrem vigtigt, hvis du får ny hjemmeside og laver om på hvordan indholdet er placeret på din side)

Kontak os gerne for at få en demo, så du ved selvsyn kan se hvor let det er.

Kontakt os for en demo

Søgeordsanalyse

Ved at finde søgeord og -fraser som brugere søger på for at finde din hjemmeside og/eller dine konkurrenters, kan du få en ide om hvad du bør skrive om på din hjemmeside. Det kan være svært at skrive en tekst ud fra noget som man selv kender rigtig godt, men som måske ikke er helt klart for ens (kommende) kunder.

Derfor er en søgeordsanalyse et rigtig godt sted at starte.

Vi udarbejder en liste over søgeord som kunne matche dine produkter/ydelser. Vi hjælper dig med at kategorisere disse, så du derved får et overblik over hvad du bør skrive om på din hjemmeside for at får flere "kunder i butikken".

En søgeordsanalyse kræver at du som minimum har en Google Analytics konto som er tilknyttet Google Search Console.
Derudover er det en fordel at du opretter en Google Ads konto (du behøver ikke aktivere denne). Vi hjælper gerne med dette.

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for hjælp med SEO
Det kan vi hjælpe dig med

CMS

eShop

hosting

e-mail

sikkerhed

seo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System