Er din hjemmeside mobilvenlig?

Publiceret: 14-08-2020 07:00

En mobilvenlig hjemmesider er altafgørende! - er din hjemmeside mobil?

Hvis du ikke allerede har en mobilvenlig hjemmeside - dvs. en hjemmeside som tilpasser design og layout til mobilen - så skal du i gang nu!

At have en mobilvenlig hjemmeside er ikke blot en god ide for den besøgende - det er også ekstremt vigtigt for din placering på fx. Google.

Når Google besøger din hjemmeside for at hente indhold til deres søgemaskine, så "crawler" (gennemlæser) de indholdet som vises i en mobil enhed.

Det er ikke kun indholdet der læses og indekseres, men Google ser også om formateringen og eksempelvis menuen er nem at tilgå. Står menupunkterne for småt eller for tæt på hinanden, så det bliver svært at "klikke" på linket med en finger, giver det negativ score på Google indeks.
Dette gælder naturligvis alle klikbare elementer - adskil dem, så den besøgende tydeligt og uden problemer kan "klikke" på det ønskede.

Udover designet og opbygningen af den mobilvenlige hjemmeside, så er hastighed også en vigtig faktor - specielt for den mobilvenlige version af hjemmeside.

Sørg for:

  • at optimere billeder og andet grafik så det fylder mindst muligt.
  • at det er det samme indhold du viser på alle platforme - du skal ikke skjule indhold på din mobile version 

For dine kunders og ikke mindst din egen skyld, bør du få en mobilvenlig hjemmeside, der er optimeret til Googles søgemaskine.

Alt dette kan vi naturligvis hjælpe med.

Kontakt os for yderligere information og hjælp - brug formularen herunder.

5648
Kontakt os for hjælp til en mobilvenlig hjemmeside
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System