NEWWWEB CMS

Content Management System, også kaldet CMS, - eller for at sige det på dansk "Indholdsstyringssystem"

For at give vore kunder noget at vælge mellem tilbyder vi, foruden vores eget udviklet NEWWWEB CMS, også et af de bedste Open Source CMS på markedet, nemlig Umbraco.

Læs mere om NEWWWEB CMS og Umbraco herunder

Få et tilbud

NEWWWEB CMS og Umbarco

NEWWWEB CMS

NEWWWEB CMS er udviklet af NEWWWEB ApS.

NEWWWEB CMS gør det muligt at vedligeholde et helt website uden kendskab til programmering eller design af hjemmesider.

NEWWWEB CMS er opbygget med en passwordbeskyttet administrationsdel som styrer hele websitet. Herfra kan du oprette, slette og redigere alle sider på din hjemmeside og du kan sætte billeder ind på siderne uden at tænke på hvilken opløsning og størrelse billederne skal have for at passe ind på siden - NEWWWEB CMS komprimerer og skalerer selv billederne så de passer ind på siden.

NEWWWEB CMS kan udvides med et væld af moduler som gør din hjemmeside mere interaktiv

Bag det nye newwweb.dk ligger en NEWWWEB CMS løsning, - i Responsive Webdesign, naturligvis.

Umbraco

Umbraco er et open-source web cms bygget på Microsoft. NET Framework . Det er let at bruge, let at forstå og er yderst let at udvide ved hjælp af branchens standard sprog og mønstre, såsom HTML, CSS, jQuery, og C#.

Med mere end 400.000 installationer (hjemmesider), i næsten alle sprog, er det et af de mest brugte CMS, der omfatter et utal af brancher. Nogle af verdens største virksomheder (Microsoft, Toyota) bruger Umbraco og nogle af verdens mest innovative virksomheder bruger det også.

Store og små virksomheder vælger Umbraco, fordi det lader dem opbygge websteder på deres måde, udvikle tilpassede funktioner hurtigt og udføre løbende vedligeholdelse af hjemmesiden og opdatere med en enkel og robust tilgang.

Endvidere sidder der udviklere over hele verden, som udvikler forskellige moduler til Umbraco. Der findes mere 320 forskellige moduler (pakker) til Umbraco, som kan installeres i næsten alle versioner af Umbraco.

Få et tilbud på en ny hjemmeside
Det kan vi hjælpe dig med

CMS

eShop

hosting

e-mail

sikkerhed

seo

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System