XL-BYG

XL-BYG

Publiceret: 28-07-2016 08:00
XL-BYG - trofast kunde hos NEWWWEB, siden 2008. NEWWWEB har tidligere leveret Content Management System til hele kæden. Vi levere nu deres Ordre Manegement System, som er integreret til hver forretnings pos.

XL-BYG er Skandinaviens største byggerådgiver

Frem til marts 2009 var XL-BYG Danmarks største byggevarekæde. Nu er XL-BYG Skandinaviens største byggerådgiver med mere end 250 XL-BYG forretninger i de tre lande. Den helt store fordel er naturligvis, at XL-BYG kan købe større og dermed billigere ind. Og de besparelser, XL-BYG opnår, gives videre til kunderne i form af lave priser.

NEWWWEB har leveret en komplet eshop med mange spændende automatiske opdateringsmuligheder.

Løsningen bygger på NEWWWEB CMS WEBSHOP løsning men er udvidet en del for at efterkomme kravene fra XL-BYG vedr. funktionalitet osv. Bl.a. er shoppen integreret op mod AXAPTA for nem opdatering af produkterne på siden.

Siden blev totalt redesignet og reprogrammeret i marts 2013.
xl-.byg.dk er nu lavet i Responsive Webdesign, hvilket betyder at hjemmesiden tilpasser sig den enhed (fx. smartphone, tablet, desktop) man ser hjemmesiden på.

Det siger XL-BYG om os:

"I forbindelse med XL-BYG kædens lancering af e-handelsløsning i foråret 2008 faldt valget på Newwweb CMS. Kravene til udvikling af løsningen har været høje fra start, da XL-WEBSHOP er komplekst opbygget med over 100 webshops liggende side-by-side med bl.a. integration til MS Axapta og Aspect 4. Derudover høje krav til driftsikkerhed, support samt skalerbar løsning der kan udvikles og tilpasses løbende efter behov.

Vi er yderst tilfredse med Newwwebs udviklingsteam, som vi har haft fornøjelse af at samarbejde med gennem årene."

Henrik Thue Nielsen, XL-BYG Webmaster og kundeklubansvarlig

Faktabox
eshophandelhåndværk
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System