Panasonic Center

Panasonic Center

Publiceret: 27-07-2016 08:00
NEWWWEB har leveret løsninger til Panasonic Centerforening siden 1999. Vi har bl.a. leveret hjemmeside, webshop og intranet. Vi kan også hjælpe jeres kæde!

Panasonic Center er en sammenslutning af over 50 forretninger i Danmark og på Grønland.

NEWWWEB har gennem snart 12 år været Panasonic Centerforenings samarbejdspartner i forbindelse med hjemmeside, shop og intranet.

Ud over dette har vi løst mange andre spændende opgaver for foreningen: skilteprogram (webSigns), billeddatabase, medlemsklub og meget andet.

Den seneste opgave har været redesign og -programmering af deres hjemmeside, samt intranet. Intranettet er blevet integreret med hjemmesiden, således at de enkelte forhandlere kan opdatere billeder og tekst på hjemmesiden for deres egen forretning.

Hjemmesiden bygger på en NEWWWEB CMS WEBSHOP.

Det siger Panasonic Center om os

"Newwweb og jeg har de sidste 9-10 år samarbejdet vedr. løsninger til Panasonic Centerforeningen.

De har leveret hjemmesideløsning med fælles webshop, intranet til butikkerne med en række specialudviklede funktioner, som skilteprogram, merchandisebutik mv.

Samarbejdet har fungeret rigtigt godt. Ønsker til ændringer i systemet bliver imødekommet hurtigt og professionelt. Jeg føler at vi har en god sparring omkring de fælles løsninger, og de butikker, som har været i direkte kontakt med Newwweb, har også kun positive ting at sige om samarbejdet."

Jens Krogh, Direktør Panasonic Center foreningen

Faktabox
eshophandelservice
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System