Galleri Tornby

Galleri Tornby

Galleri Tornby præsenterer kunst af høj klasse fra det meste af verdenen, dog mest fra nordiske kunstnere.

Det er primært malerier, der fylder galleriets intime udstillingslokaler, men der er også unika
såsom bronzeskulpturer, raku skulpturer, lertøjsskulpturer, glaskunst og smykker.

Designet til hjemmesiden er lavet i tæt samarbejde med Kim Tornby, som ejer galleriet. Det var blandt andet vigtigt for ham at FILLOD STENEN, som er galleriets vartegn, var en del af siden, så vi forsøgte naturligvis at efterkomme dette i valg af farvetema og "header" til siden.

Siden er udstyret - naturligvis, fristes man næsten til at sige - med et gallerimodul, så Kim Tornby har mulighed for at præsentere de enkelte kunstneres værker på galleritornby.dk

Der er ligeledes tilknyttet et nyhedsmodul, som både bruges til at præsentere hvad der sker i galleriet, men også til at vise nuværende og kommende kunstnere, der udstiller.

Udover at siden har nyheds- og gallerimodul, er der også lavet integration til MailChimp, - en gratis og meget brugervenlig nyhedsbrevs applikation. Alle til- og frameldinger fra hjemmeside sendes automatisk til MailChimp. I MailChimp kan man se sine abonnenter, sortere i dem og naturligvis sende nyhedsbreve. Der er en udvidet statistik med MailChimp så man let kan følge hvem der åbner nyhedsbrevet og hvem der klikker på link osv.

Faktabox
servicehandel
Se flere referencer her
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System