ABS-AUTO

ABS-AUTO

ABS-AUTO er en bilforhandler i Nordjylland, med afdelinger i Brønderslev og Hjørring

ABS-AUTO er en af vore første kunder i det nye NEWWWEB CMS 2.0, og har fået en flot responsiv og meget brugervenlig hjemmeside.

Hjemmesiden er opbygget med integration til data fra Bilinfo via en webservice som gør at der ikke skal vedligeholdes bildata på hjemmesiden, men kun via ABS-AUTO's adgang til Bilinfo. Opdateringen af hjemmesiden med brugte biler foregår altså helt automatisk.

Vi har lavet smarte søge- og sorteringsmuligheder i de brugte biler som ABS-AUTO har oprettet, - og der er ligeldes taget højde for alle lovpligtige informationer mht. energimærkning osv.

Udover integration til Bilinfo har vi også lavet integration til MailChimp, - en gratis og meget brygervenlig nyhedsbrevs applikation. Alle til- og frameldinger fra hjemmeside sendes automatisk til MailChimp. I MailChimp kan ABS-AUTO se deres abonnenter, sortere i dem og naturligvis sende nyhedsbreve. Der er en udvidet satistik med MailChimp så man let kan følge hvem der åbner nyhedsbrevet og hvem der klikker på link osv.

Det siger ABS-AUTO om os:

"Tak til NEWWWEB! - Der er ikke langt fra tanke til handling. Vi har fået en yderst kompetent vejledning.

Fra de indledende møder, og til vores nye website er gået online, er der gået ganske kort tid, og gennem hele forløbet, er vi blevet forklaret grundigt hvad der skal ske og hvordan vi bruger sitet.

Kundeservicen er HELT i top, hvilket for os har været helt essentielt, da vi ikke selv har den store viden indenfor dette felt.

Stor ros til supporten og den færdige løsning.
Hos ABS Auto er vi meget tilfredse."

Lasse Thomsen, salgskonsulent ABS-AUTO

Faktabox
handelservice
Se flere referencer her
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System