Ny storkunde hos NEWWWEB

Publiceret: 04-10-2023 15:00

Vi er meget stolte og samtidig også beæret over at have indgået samarbejde med SKS Applikation Service

I januar 2023 fik vi overdraget "A-nøglen" til SKS Applikation Service softwareløsning, og skal fremadrettet sørge for både udvikling og vedligehold af deres løsning til styring af beskæftigelsesindsatsen.

Med andre ord er vi hovedprogammører på den, efterhånden, store softwareløsning som SKS sælger til kommunerne i hele landet. SKS har lavet aftale med 32 kommuner, og er godt på vej med flere.

Fra sks-as.dk:

SKS arbejder for at effektivisere og optimere den offentlige administration inden for beskæftigelsesområdet. SKS leverer gennemtestede standardløsninger af høj kvalitet, som opfylder de lovmæssige krav. Vores systemer har en intuitiv brugergrænseflade, som gør det nemt for brugerne at gå til.

Løsningen er integreret op mod flere offentlige systemer der leverer data for de kommunale jobcentrene og de udbetalinger der foregår her igennem. Gennem løsningen genereres der udbetalinger for godt 6 mia kroner og der behandles data for godt 3 mio borgere i hele landet. 

Det er et kæmpe "skulderklap" til NEWWWEB at have fået lov til at videreudvikle dette system og med tiden gøre det mere effektivt og intuitivt så flere kommuner vil vælge netop SKS løsning.

Her er hvad SKS Applikation Service giver som begrundelse for valget af NEWWWEB som deres nye partner:

Hos SKS Applikation Service har vi valgt NEWWWEB som vores nye udviklingshus til vores systemer, og her er hvorfor:

  1. Kompetence: NEWWWEB har en dybdegående forståelse for vores teknologi. Deres ekspertise inden for vores specifikke teknologiske behov gør dem til et ideelt valg for os. De har demonstreret deres evne til at navigere i kompleksiteten af vores 10 forskellige IT-systemer, der kører i 31 kommuner, hvilket i alt udgør 115 systemer.
  2. Fleksibilitet: NEWWWEB har vist stor fleksibilitet i deres opgaveløsning. Uanset om det er at tilpasse sig nye krav, håndtere uforudsete udfordringer eller skifte prioriteringer, har NEWWWEB altid været klar til at imødekomme vores behov.
  3. Pålidelighed: Vi har fundet NEWWWEB til at være en pålidelig samarbejdspartner, der holder, hvad de lover. Deres engagement i vores projekter og deres konsekvente levering har styrket vores tillid til dem.

Disse faktorer har været afgørende for vores beslutning om at vælge NEWWWEB som vores nye udviklingshus. Vi ser frem til et frugtbart og langvarigt samarbejde med dem.

- Jeppe Andersen, Direktør SKS

Udover softwareløsningen har vi naturligvis også designet en moderne hjemmeside til SKS.

Vi byder SKS velkommen i "familien" og ser frem til mange års samarbejde.

9204
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System