Få en professionel e-mail adresse

Publiceret: 01-09-2021 15:30

Bruger du gmail, hotmail eller en af de andre "gratis" e-mail tjenester? - eller har du sørget for at få oprettet en e-mailadresse der matcher din hjemmeside?

Hvorfor er det vigtigt at få en e-mailadresse der matcher din hjemmeside?

Det skaber troværdighed at have en e-mailadresse som matcher din hjemmeside, fordi kunden er sikker på at vedkommende sender mailen til dit firma, hvis e-mailadressen indholder dit domænenavn. Det samme er ikke gældende hvis kunden sender til fx. xxx7854@gmail.com.

I modsætning til de gratis tjenester, som ofte viser annoncer og udnytter brugerdata til markedsføringsformål, er professionelle, domænebaserede e-mailadresser helt fri for markedsføring. En firmamail bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden eller din troværdighed.

Kan du nikke genkendende til en eller flere af nedenstående argumenter for at beholde gmail, hotmail eller lignende gratis tjenester, så vil vi gerne svare på tiltale:

 • Alle mine kunder kender min e-mailadresse
  • Det er meget muligt - men dine eksisterende kunder kender dig jo også og har tillid til dig. Men hvad med nye kunder? De skulle jo gerne have samme tillid til dig - og det skaber en gmail/hotmail ikke på samme måde.
 • Jeg har haft den e-mail adresse altid og jeg orker ikke at skifte
  • Så svært er det heller ikke at skifte - det kræver blot at du opretter endnu en konto i din Outlook. Og bare fordi du altid har haft samme adresse kan du sagtens skifte - der kan nemt opsættes en videresendelse af mail fra din nuværende e-mailkonto til den nye e-mailkonto. Derved får du også automatisk informeret dine nuværenede kunder om at du har skiftet, når du svarer på deres e-mail med din nye e-mailadresse.
 • Hvis jeg skifter e-mailadresse, så mister jeg alle mine gamle mail
  • Nej, alle dine gamle mail forbliver i din Outlook (eller i din webmail) - medmindre du sletter dem! 
 • Jeg kan logge ind i min gmail/hotmail overalt - så jeg ikke behøver at tage min PC med
  • Det kan du også via en professionel e-mailkonto. Det kaldes webmail og stortset alle udbydere af professionelle e-mailhoteller har tilknyttet en webmail. Derudover er stort set alle e-mailkonti oprette som IMAP konti - dvs. at alle mail gemmes i skyen og du har adgang til dem fra alle dine enheder (PC, MAC og Mobil). - Og når du svarer på en e-mail på din telefon, så kan du også se det på din computer.

Hvem kan hjælpe mig hvis jeg ønsker en professionel e-mail?

Det kan vi, naturligvis! Udfyld formularen herunder eller ring på 9891 1898 - så hjælper vi dig igang.
Du behøver ikke være kunde hos os.

7608
Kontakt os for hjælp til professionel e-mail

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System