Alderstjek med MitID

Publiceret: 11-10-2024 10:26

... uden at få dine kunders alder

Vi har lavet en ny feature til vores CMS, som gør det muligt at lave alderstjek for brugere af jeres hjemmeside.

Det har hele tiden været muligt at tjekke kunders alder med en klassisk MitID-løsning. Udfordringen med denne løsning er, at man får en masse ekstra information med, f.eks. navn og CPR-nummer. Det kræver, at man opbevarer den ekstra information sikkert og efter GDPR-reglerne. For mange virksomheder er det slet ikke nødvendigt med alle disse oplysninger, som også kræver unødig ekstra ressourcer, for at kunne håndtere.

Vi har indgået en aftale med criipto, som er certificeret Broker hos MitID, og lavet en løsning, hvor der udelukkende bliver sendt data tilbage om kunden er gammel nok (over 16 eller over 18 år), intet andet. Criipto kalder denne løsning for Alderstjek.

Løsningen er lavet således at der via MitID kan verificeres om brugeren er 16 år eller derover. Løsningen er først og fremmest lavet for eshops som sælger alkohol og tobak, så lovkravet om aldersverificering kan imødegås, men løsningen kan også bruges for andre som kunne tænke sig at lave alderstjek eller blot en verificering af om brugerne er over 15 (aldersgrænse for MitID).

Løsningen kunne også tænkes ind i andre scenarier hvor man ønsker ekstra sikkerhed ved fx. login eller afsendelse af formularer. Kun fantasien sætter grænser.

Det er muligt at implementer løsningen  stortset alle steder på hjemmesiden og den kan integreres med vores MemberModul, således at en verificering af alder automatisk bliver gemt på bruegren, så der ikke skal verificeres ved hvert login.

Aftalen som vi har indgået med criipto gør at vi kan levere en løsning til jer uden at I skal lave særskilt aftale med MitID. Dette gør også at I kan komme hurtigt i gang.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os via formularen herunder eller ring til os på tlf.: 98 91 18 98.

9659

Pris for Alderstjek

Oprettelse: DKK 2.500,-

Mdl. afgift: DKK 250,- *)

*) Inkl. 100 transaktioner (vellykkede kald) til MitID

Kontakt os for at høre mere om Alderstjek med MitID

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System